Продатись за "дорого"? ''Хочемо газ по $70'': Лукашенко "зчепився" з Путіним (відео)

"Вроде воевали против Германии вместе, а расчеты у вас неправильные", - криє Кремль їхніми ж "скрепами" Бацька Лукашенко.

Президенти Росії і Білорусі Володимир Путін і Олександр Лукашенко в ході засідання саміту Євразійського економічного союзу у Санкт-Петербурзі влаштували запеклу суперечку щодо ціни на газ для Мінська, повідомляють Патріоти України.

Так, Лукашенко звернув увагу на різні умови для білоруських споживачів газу, для яких паливо коштує $130 за тисячу кубометрів, а для російських — $70 (у сусідній Смоленській області).

При цьому президент Росії заперечив йому, що якби для Білорусі була ринкова ціна газу, вона була б під $200 за тис. куб. м, а не $ 130. Путін запропонував продовжити дискусію про ціни на газ пізніше в закритому режимі.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...