Продатися недорого: Стало відомо, скільки українців готові голосувати "за гречку" (інфографіка)

Фахівці стверджують, що на запитання "Чи готові ви голосувати за гроші?" чекати від респондента щирої відповіді не доводиться. Тому соціологи часто уточнюють: "Чи є у вас знайомі, готові голосувати за гроші?".

Ілюстрація: antikor.com.ua

15,6% українців готові голосувати за гроші, у 14,8% громадян нашої держави є знайомі, готові віддати голос "за гречку", повідомляють Патріоти України з посиланням на vesti-ukr.com.

При цьому 2,6% готові голосувати за гроші в будь-якому випадку, 7,1% - "в залежності від обставин", 5,9% - з думкою "а яка різниця, всі вони там однакові". Такими є результати дослідження, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології.

У цьому ж дослідженні говориться, що як мінімум третина українців замислювалася над ідеєю покинути країну. Причому, серед тих, що мають намір покинути Україну, 55% - молоді люди у віці від 18 до 29 років; 44% - від 30 до 39 років; 33% - 40-50-річні. З тих, хто готовий шукати щастя на чужині, 40% - люди з вищою освітою; 27,6% - з середньою спеціальною; 23,2% - із середньою і 17,8% - з неповною середньою освітою.

При цьому 6,3% респондентів готові виїхати з України і роблять для цього певні кроки, 10,8% - "в принципі готові, але для цього поки нічого не робили", ще 20% "поки не готові, але хотіли б, за сприятливих обставин".

Україна може отримати від Німеччини і партнерів ще сім систем Patriot, - Шольц

четвер, 18 квітень 2024, 20:57

Україна може отримати ще шість систем протиповітряної оборони Patriot від партнерів по Північноатлантичному альянсу і ще одну - від Німеччини. Про це заявив канцлер Німеччини Олаф Шольц, повідомляють Патріоти України з посиланням на пресслужбу Європейс...

"Візуально схожа на Mbombe 6×6": На відео з Сирським і Умєровим помітили невідому раніше бронемашину українського виробництва

четвер, 18 квітень 2024, 20:17

Головнокомандувачу ЗСУ Олександру Сирському та міністру оборони України Рустему Умєрову представили нове озброєння та військову техніку вітчизняного виробництва. Про це у четвер, 18 квітня, повідомляє "Мілітарний", передають Патріоти України. . Зазнач...