"Проект" накрився: Іспанський Конституційний суд заблокував незалежність Каталонії

Конституційний суд Іспанії призупинив рішення Каталонії про проголошення незалежності від Іспанії, повідомляють Патріоти України.

Сьогодні, 31 жовтня, на пленарному засіданні Конституційного суду Іспанії призупинили проголошення незалежності Каталонії.

Нагадаємо, 27 жовтня Каталонія проголосила незалежність від Іспанії.

Однак іспанський сенат призупинив автономію Каталонії і відправив місцевий уряд у відставку.

Генпрокуратура Іспанії звинуватила каталонських можновладців у вчиненні заколоту, повстанні проти уряду, розкраданні державних коштів та інших тяжких злочинах. За цими обвинуваченнями їм загрожує до 30 років позбавлення волі.

30 жовтня відсторонений лідер Каталонії Карлес Пучдемон разом з іншими усуненими від влади членами свого уряду прибув до Брюсселя.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...