"Проковтнувши Беслан, піддані Москви готові так само заковтувати і далі", - Петренко

"Керченський теракт поки що схожий на масшутінг на кшталт американських розстрілів у школах: молодий "терорист" (на вигляд 20 років - практично одноліток колежан) спочатку розстріляв, а потім - підірвав невідомий вибуховий пристрій. Ніяких вимог не висував", - пише у своєму блозі Богдан Петренко, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"І я не здивуюсь, що так воно й було. По-перше, популяризація насилля в Росії навіть вище за українську проблему. І по-друге, коли постійно говорять про терористичні загрози в чиюсь неадекватну голову неодмінно постукає ідея про те, щоб їх реалізувати. В масштабах своєї школи чи навчального закладу.

Але найважливіше питання - до чого роздують ситуацію? Українські ДРГ? Ісламська Держава, щоб посилити тиск на кримських татар? Не треба вважати терористів розумово відсталими. Ніхто в своєму розумі і переслідуючи політичні ціні не почне стріляти у дітей. Хіба для того, щоб підставити іншу сторону. Але проковтнувши Беслан, піддані Москви готові так само заглатувати і далі".

Проковтнувши Беслан, піддані Москви готові так само заглатувати і далі

В Харкові росіяни вдарили ракетами по психіатричній лікарні, де було 65 людей

субота, 27 квітень 2024, 7:23

Внаслідок атаки, уламкові поранення отримала пацієнтка лікарні 1970 року народження. Росіяни вдарили двома ракетами по лікарні в Харкові, при цьому була атакована психіатрична лікарня. Про наслідки атаки у суботу, 27 квітня, повідомляє поліція Харківщи...

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...