​Прокуратура порушила справу проти депутата за наругу над державним гімном України

Прокуратура Миколаївської області розпочала провадження стосовно депутата обласної ради, екс-комуністом, що прописався у новій політичній партії.

Микола Скорий під час виконання гімну України

Патріоти України повідомляли про скандальний випадок з депутатом миколаївської області Миколою Скорим. Наразі за фактом порушено кримінальну справу, повідомляє прес-служба прокуратури.

«За зверненням голови Миколаївської обласної ради прокуратурою області розпочато кримінальне провадження за фактом публічної наруги над Державним Гімном України депутатом Миколаївської обласної ради (ч.1 ст.338 КК України)», - йдеться в повідомленні.

Встановлено, що під час проведення першої сесії Миколаївської обласної ради 7-го скликання депутат від політичної партії «Нова держава» не встав під час звучання гімну України.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні доручено центральному відділові поліції Головного управління Національної поліції в області.

"Ми не збираємося": У ЗСУ відповіли на чутки про відведення з фронту танків Abrams

неділя, 28 квітень 2024, 10:56

У Збройних силах України спростували чутки про відведення американських танків Abrams з фронту. У війську зазначили що не мають наміру ховати від окупантів те, що "зазвичай примушує ховатися їх самих". Про це заявили бійці 47-ї окремої механізованої б...

Оце так: Німеччина категорично проти вилучення активів РФ на користь України

неділя, 28 квітень 2024, 10:50

Німеччина виступає категорично проти спроб вилучити частину майже 300 мільярдів доларів заморожених активів Кремля. Про це пише The Wall Street Journal, передають Патріоти України. Як передає видання, у Німеччині побоюються, що це створить прецедент і ...