Прощальний "подарунок" запроданця: У донецьких дітей не буде Дня знань через траур по Захарченку

​Дітям є чому радіти, завдяки «дяді Саші» їм три дні не слухати пропагандистську маячню запроданців-вчителів

У зв'язку з ліквідацією ватажка «ДНР» Олександра Захарченка у Донецьку і в інших окупованих населених пунктах Донеччини початок навчального року перенесли на 4 вересня. 1, 2 і 3 вересня бойовики оголосили траурними днями, , зазначають Патріоти України.

"У зв'язку з оголошеним в Республіці трауром заняття школах ДНР розпочнуться 4 вересня", - заявляють сайти сепаратистів.

Зараз в Донецьку проводиться спецоперація бойовиків. Вони не випускають за межі міста легкові авто і автобуси. У перехожих та автомобілістів перевіряються документи. Виїзди з міста закриті на невизначені термін.

Якщо завтра війна: У The Economist оцінили, чи готові молоді європейці захищати свої держави

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:22

На Заході вже багато років існувала тенденція відмови від строкової служби та зменшення особового складу в армії, передають Патріоти України. У більшості європейських країн наразі існує лише служба за контрактом, адже після завершення Другої світової...

Ситуація складна: Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному, - Deep State

п’ятниця, 19 квітень 2024, 10:54

Мапу воєнних дій оновлено.Про це інформує Deep State, передають Патріоти України. Ворог просунувся в Новокалиновому. Тривають бої за електричну підстанцію в Очеретиному. . "Ми вдень писали, що ворога було відкинуто з підстанції, проте стало відомо, що...