Прощавай,Трампе: Для налагодження стосунків хама-Путіна з Клінтон мобілізований інтелігентний кремлівський "ботан"

У Кремлі зашевелилися, адже шанси друзяки-республіканця влізти у Білий дім на "білому коні" тануть, а жити далі якось треба. Почесну капітуляцію теж треба постаратися виторгувати .

 Сергій Кирієнко. Фото: ЖЖПосаду першого заступника Адміністрації президента Росії, яка звільнилася після призначення В'ячеслава Володіна спікером Держдуми, займе генеральний директор державної корпорації "Росатом" Сергій Кирієнко. Про це повідомляє російське видання РБК, передають Патріоти України.

За інформацією джерел видання, наказ про призначення Кирієнка вже готовий, однак він і прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков не підтверджують цієї інформації.

Як розповів російському ресурсу НСН політолог Павло Святенков, Сергій Кирієнко має зв'язки з оточенням Білла Клінтона, який в його бутність прем'єром РФ займав пост президента США.

"Це важливо з урахуванням того, що дружина Клінтона, екс-держсекретар Хілларі Клінтон має чималі шанси зайняти Білий дім і що Кремль напевно вже робить ставки на результат президентських виборів за океаном і намагається знайти вихід на нову адміністрацію", - зазначив політолог.

"Відстежуємо та б'ємо": Сирський опублікував кадри авіаударів по місцях зосередження військових РФ (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 0:55

Українські військові завдали ударів по місцях зосередження російських солдатів у Донецькій та Запорізькій областях. Про враження цілей у двох регіонах у неділю, 28 квітня, повідомив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський. "Відстежуємо та б'ємо. Сього...

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига під Херсоном, - Сирський

неділя, 28 квітень 2024, 23:16

Українські військові встановили контроль над островом Нестрига в Херсонській області. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського у Telegram-каналі. За словами головкома, російські війська прод...