"Просто денег нет?": Росія раптово відмовилася від двох "мегапроектів"

У Росії уряд відмовився від будівництва двох великих мегапроектів: високошвидкісної магістралі (ВСМ) "Краснодар - Грозний" і автотраси "Джубга - Сочі", повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК.

Так, обидва проекти вартістю майже 3 трлн рублів ($47,6 млн) не увійшли до інфраструктурний план російського уряду на період до 2024 року. "У комплексний план модернізації і розширення магістральної інфраструктури на період до 2024 року, який у четвер, 11 жовтня, затвердив уряд, не ввійшли як мінімум два великих проекти - швидкісна магістраль з Краснодара до Грозного і Махачкали і автодорога Сочі - Джубга", - повідомляє видання.

Відзначається, що будівництво швидкісної магістралі Краснодар - Грозний - Махачкала ініціював в червні 2018 року голова Чечні Рамзан Кадиров, який написав лист президенту РФ Володимиру Путіну з проханням підтримати його. Вартість проекту оцінювали в 1,2 трлн руб.

Очільник МЗС Кемерон оцінив ймовірність відновлення дипломатичних відносин Британії з РФ

четвер, 25 квітень 2024, 13:31

Міністр закордонних справ Британії Девід Кемерон заявив, що у відносинах між Великою Британією та Росією більше «немає шляху назад». Про це він сказав у інтерв'ю Independent, передають Патріоти України. Журналістка запитала його, чи може Британія повер...

Пекін підіграє агресору: Китай сховав у порту корабель, який доставляв зброю з КНДР до Росії, - Reuters

четвер, 25 квітень 2024, 11:30

Китай надав причал для російського вантажного судна, що знаходиться під санкціями США, причетного до постачань північнокорейської зброї до Росії, передають Патріоти України з посиланням на Reuters. Британський аналітичний центр Royal United Services I...