"Просто шокують": У Лаврова відреагували на нові докази щодо отруйників Скрипалів

Марія Захарова обізвала групу Bellingcat "підставною конторою" та заявила, нібито Тереза Мей за допомогою гучної справи намагається відволікти увагу співгромадян від Brexit.

Марія Захарова. Фото: ТАСС.

У МЗС Росії прокоментували нові відеозаписи з ймовірними отруйниками колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля — ГРУшниками Анатолієм Чепігою ( "Руслан Боширов") і Олександром Мишкіним ("Олександр Петров") під час їхнього перебування у Великобританії, передають Патріоти України.

"Нові "свідоцтва" невідомо чого, надані світовій громадськості підставною конторою Bellingcat і її російським дзеркалом, шокують", — написала у Facebook офіційний представник відомства Марія Захарова. За її словами, таким чином прем'єр-міністр Британії Тереза Мей відволікає від теми Brexit.

"Я вже не ставлю риторичні запитання. Я стверджую — так, ось так примітивно уряд пані Мей перебиває Brexit і обговорення власної відставки. Занадто банально? Ну, як вміють", — підкреслила Захарова.

Як повідомляла прес-служба поліції Лондона, на першому відео "Петров" і "Боширов" перебувають на вокзалі в Солсбері, куди вони прибули незадовго до полудня 4 березня.

На другому — підозрювані приблизно об 11:58 йдуть повз заправки по вулиці Уілтон-Роуд, яка розташована неподалік від будинку Скрипаля.

На третьому відеозаписі двоє чоловіків йдуть у напрямку вокзалу по вулиці Фішертон-стріт приблизно о 13:00 годині й проходять по мосту через річку Ейвон. У якийсь момент "Петров" уповільнює крок, зупиняється, дістає телефон і фотографує.

"Над нами летить, падло": У ПС показали, як збивали "Шахед " на півдні

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:58

Командувач Повітряних сил Микола Олещук показав бойову роботу протиповітряної оборони по ворожих дронах-камікадзе на півдні країни 29 березня, передають Патріоти України. Пряма мова: "Цієї ночі воїни Херсонської зенітної ракетної бригади Повітряних Сил...

Хоче влаштувати торг? Шредер заявив, що його дружба з Путіним може допомогти закінчити війну

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:44

Колишній канцлер Німеччини Герхард Шредер вважає, що його давні добрі стосунки з російським диктатором Володимиром Путіним можуть посприяти закінченню війни в Україні. Слова Шредера у четвер, 28 березня, наводить Deutsche Welle, передають Патріоти Укра...