Проти агресії РФ: Міністр оборони Великобританії розповів про важливе рішення щодо підтримки України

Лондон до 2018 року продовжив програму підготовки Збройних сил України.

Майкл Феллон. Фото:rian.com.ua

Міністр оборони Великобританії Майкл Феллон заявив, що Лондон ще на один рік (до 2018 року) продовжив програму підготовки Збройних сил України на тлі агресії з боку Росії. Про це повідомляє Лента.ру з посиланням на телеканал iTV, зазначають Патріоти України.

За словами Феллона, вказана міра є чітким сигналом підтримки України, а також прихильності її суверенітету і територіальної цілісності з боку Великобританії перед обличчям войовничості РФ.

Глава британського Міноборони зазначив, що даний крок дозволить тисячам українських солдат пройти первинний курс навчання у "кращих збройних сил в світі". Також Феллон зазначив, що до березня наступного року число українських військовослужбовців, які взяли участь у програмі підготовки, досягне 5 тис. чоловік.

Британський міністр додав, що Лондон надав Києву додаткову нелетальну допомогу, в тому числі аптечки і теплий одяг.

У Бердянську знищили організатора катівень: У ГУР Міноборони розповіли подробиці (відео)

неділя, 5 травень 2024, 15:44

Головне управління розвідки Міноборони України підтвердило ліквідацію колаборанта в окупованому Бердянську Запорізької області й повідомило деякі подробиці з цього приводу, передають Патріоти України. Повідомляється, що 5 травня 2024 року близько 9:40 ...

"Пілот відчув себе безстрашним": Речник Повітряних сил ЗСУ прокоментував знищення Су-25 окупантів

неділя, 5 травень 2024, 15:20

Що більше в сил оборони України буде різних засобів протиповітряної оборони, то більших втрат зазнватиме авіація окупантів. Про це, коментуючи знищення після тривалої паузи російського літака Су-25, розповів 5 травня речник ПС ЗСУ Ілля Євлаш в ефірі те...