Провокації ворога: Терористи Донбасу використовують цивільних в якості "живого щита", - військові

Бойовики і російські найманці обстрілюють позиції силовиків з БМП, стрілецької зброї і гранатометів.

Ілюстрація: ЖЖ

Активізація обстрілів в Донецькій області пов'язана з тим, що російські десантники зайшли на позиції терористів "ДНР" в район Талаковки. Силовики кажуть, що ворог заходив на позиції разом з важкою військовою технікою, повідомляють Патріоти України.

Бойовики і російські найманці обстрілюють позиції силовиків з БМП, стрілецької зброї і гранатометів. Терористи під час атак застосовують протитанкову зброю, яка залишає серйозні руйнування.

Незважаючи на Мінські домовленості бойовики не гребують ніякими способами, щоб спробувати захопити ще шмат української землі. Військові кажуть, що терористи зміцнюють свої позиції ближче до українським військових і таким чином намагаються їх витіснити.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Російська Федерація надала терористичним угрупованням Донбасу нову форму, яку не бачать тепловізори.

Читайте також:

Ситуація складна: Ворогу вдалося закріпитися в Очеретиному, ЗСУ намагаються вибити, - "Хортиця"

четвер, 2 травень 2024, 15:25

Російським окупантам вдалося прорватися і закріпитися в Очеретиному Покровського району, проте частина, в якій знаходиться противник, перебуває під вогневим контролем українських воїнів, бої тривають, заявив речник оперативно-стратегічного угруповання...

"Іноді ворог може здійснювати дії": Ворожі ДРГ намагаються проникнути на Харківщину - чи є загроза для Харкова

четвер, 2 травень 2024, 14:49

Упродовж минулого тижня були зафіксовані спроби прориву російських диверсійно-розвідувальних груп до Харківської області. Втім, навряд чи це становить загрозу для самого Харкова. Про це в телемарафоні повідомив речник Нацгвардії Руслан Музичук, передаю...