"Прозріння" стало болючим: У США розповіли, як Трамп здивував Путіна

Американський політолог вважає, що Трамп завтра раптом може виявитися не другом, а ворогом Росії.

Фото: petrogazeta.ru

Американський політолог, директор неурядової організації For a free Ukraine Джейсон Смарт розповів, як президент США Дональд Трамп здивував російського лідера Володимира Путіна. Про це Смарт розповів в ефірі "Обозреватель.LIVE", повідомляють Патріоти України.

За словами американського політолога, президент США став розчаруванням для Путіна і всієї кремлівської еліти. Він нагадав, як у Москві радісно "пили горілку" з нагоди перемоги Трампа на виборах, але потім усвідомили свою помилку і зрозуміли, що американський лідер ніколи не буде лояльним до Кремля.

Смарт зазначає, що жорсткість і непередбачуваність Трампа стали новою реальністю для Кремля. Політолог каже, що Путін розуміє нестабільність Трампа як партнера, але взагалі "він його не розуміє".

Одразу кілька факторів: Недзельський пояснив, що дозволить ЗСУ "переламати" ситуацію на фронті на свою користь

понеділок, 29 квітень 2024, 11:57

Полковник запасу ЗСУ, військовий експерт Петро Недзельський вважає, що отримання від США зброї, авіації, артилерії та боєприпасів суттєво зміцнить Сили оборони. Також це може значно змінити ситуацію на фронті в нашу користь у найближчій перспективі. Не...

"Є низка напрацювань": Повітряні сили пояснили, як Україна буде захищати F-16 на аеродромах

понеділок, 29 квітень 2024, 11:52

Україна готує комплекс заходів для захисту винищувачів F-16, коли вони перебуватимуть на аеродромах. Про це заявив речник Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш, повідомляє РБК-Україна з посиланням на ефір телемарафону, передають Патріоти України. «Є низка нап...