"При Януковичі дітей народжували!": Скандальна екс-регіоналка "вдарилась" у ностальгію (відео)

Колишній член Партії регіонів Олена Бондаренко цинічно заявила, що кращий період незалежна Україна пережила за часів режиму екс-президента-утікача Віктора Януковича, повідомляють Патріоти України.

Крім того, вона переконана, що тоді саме завдяки Януковичу в країні стався демографічний бум, який ніхто не зможе повторити. Своїми фанатичними роздумами колаборантка поділилася в ефірі пропагандистської програми "Недільний вечір з Володимиром Соловйовим" на телеканалі "Росія 1".

Все почалося з того, що вона почала штовхати свою традиційну прокремлівську промову про антиукраїнську позицію офіційного Києва, яка, на її думку, полягає у бажанні вступити до НАТО.

Вислухавши ці безпідставні звинувачення, український політолог Василь Вакаров запитав у Бондаренко, яку ж, в такому разі, політику вів злочинний режим Януковича, чим викликав вельми бурхливу реакцію у зрадниці України.

"При нас було чудово і добре! Повторіть наш успіх, а потім щось кажіть!.. Є математика, яку я обожнюю за аполітичність. Знаєте, скільки в цьому році до перших класів йде дітей? Це те, що народжене було в 2011-2012 році, коли був Янукович при владі. Півмільйона дітей! Вони їх в школи влаштувати не можуть! Вони не здатні влаштувати навчальний процес для півмільйона першокласників, які були народжені при Януковичі. Повторіть успіх по народжуваності, а потім будете щось говорити!" - істерично відбивалася від претензій опонента екс-регіоналка.

Як повідомляв OBOZREVATEL, Бондаренко також цинічно заявила, що в Україні слід порушити питання про скасування Декларації про державний суверенітет.

Читайте всі новини по темі "р

"Без нашої участі - це несерйозно": Пєсков відреагував на те, що РФ не покликали на Саміт миру у Швейцарії

четвер, 2 травень 2024, 19:15

У Кремлі назвали "Глобальний саміт миру", який пройде 15-16 червня у Швейцарії, не налаштованою на результат ініціативою, передають Патріоти України. Заяву прес-секретаря Путіна Дмитра Пєскова цитують російські пропагандистські ЗМІ. За його словами, бе...

Була задумана як ядерна ракета: У Defence Express розповіли, для яких атак насправді створена "Циркон"

четвер, 2 травень 2024, 18:57

Російська ракета "Циркон", найімовірніше, не є протикорабельною, як про це заявляв Путін, а насправді вона створювалася як ядерна ракета середньої дальності для запуску із землі. Таке припущення озвучили аналітики Defence Express, передають Патріоти Ук...