"При "поддержке" всего мира мы не можем купить элементарную помощь военным", - блогер

Третій рік йде війна, але армія ще повністю не озброєна, пише автор.

Ілюстрація: tut-ua.com"Говорите, весь мир нас поддерживает?.. И где-то там на дипломатическом поприще мы побеждаем?.. Тогда почему так трудно легально приобрести в странах западной демократии современную авионику, электронику для беспилотников?" - пише у своєму блозі Юрій Касьянов, передають Патріоти України, і продовжує:

"Почему Израиль сотрудничает с Россией, а не с нами? И где государственная поддержка отечественных разработчиков и производителей?

Я не говорю про ширпотребовские детали для авиамоделей из Китая – здесь все просто. Но дорогое профессиональное оборудование за большие деньги приходится добывать с боем... Запрет на продажу с одной стороны, жлобство и глупость таможни с другой... А ведь уже третий год идет война..."

Потік 500-х окупантів посилюється: У ГУР назвали кількість дезертирів з армії Росії та звідки тікають найчастіше

понеділок, 29 квітень 2024, 17:30

Станом на кінець квітня 2024 року кількість дезертирів з Південного військового округу окупаційної армії РФ досягла 18 тисяч осіб. Про це повідомило Головне управління розвідки (ГУР) Міноборони України в понеділок, 29 квітня. . За даними розвідки, лев...

Не панацея? Черник пояснив, чому Україні не варто робити ставку на ракети від Німеччини

понеділок, 29 квітень 2024, 16:44

Німецькі ракети Taurus, які Олаф Шольц не поспішає передавати Україні, допомогли б Силам оборони, але не змінили б хід війни. Таку думку в ефірі телемарафону висловив військовий експерт та полковник запасу ЗСУ Петро Черник, передають Патріоти України....