"Пригнічувала Україна Донбас? Тепер він вільний", - блогер

Якщо примирення з Донбасом неможливе, то неможлива й будь-яка форма деокупації, переконана авторка.

Ілюстрація: strana.in.ua

"Повернути окуповані території Донбасу, бо земелькою не розкидаються", - пише Роксана Харчук на своїй сторінці в Фейсбук, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Мені незрозуміло лише, якими будуть деокупаційні наші дії. Як ми працюватимемо з колишніми так званими українськими громадянами, в боротьбі з якими втратили найкращих наших справжніх українських громадян?

Саме з огляду на ці жахливі втрати примирення тепер неможливе. І найкращі наші люди полягли не за Донбас, вони полягли за те, щоб решта України ніколи не стала Донбасом.

Якщо примирення з Донбасом неможливе, то неможлива й будь-яка форма деокупації. Не хоче Путін приймати російських окупантів і колаборантів ОРДЛО, хай існують самі по собі. Хай цих історичних юродивих контролюють "блакитні" шоломи. Жодній державі, тим паче тій, що воює, не потрібні землі з населенням, що ненавидить цю державу. Пригнічувала Україна Донбас? Тепер він вільний.

Україна без Донбасу можлива. І Донбас без України теж можливий. Просто Україні без Донбасу буде краще, ніж із Донбасом, а от Донбасу без України було, є і буде фігово. Хоче населення Донбасу страждань, хай страждає, але без нас".

Натяки були: Гетьман дав прогноз, де ЗСУ можуть почати новий контрнаступ

понеділок, 29 квітень 2024, 6:30

Ветеран російсько-української війни, майор запасу ЗСУ Олексій Гетьман припустив, що Збройні сили можуть готувати наступний контрнаступ на півдні України. Він, зокрема нагадав, що Велика Британія надає нам додаткову підтримку, як от авіабомби і катери. ...

На Кавказі та на Уралі: Українська розвідка повідомила про знищення двох тепловозів у Росії

понеділок, 29 квітень 2024, 5:00

З огляду на те, що до 90% логістики окупантів зав'язано на залізницю, "тепловозний терор" болісно відбивається на постачаннях військ, що воюють проти України. У російських містах Оренбург і Владикавказ у неділю і п’ятницю було знищено два тепловози, по...