Пригоди Петруся Симоненка: Як голова забороненої КПУ ходив реєструватися кандидатом у президенти, і що з цього вийшло

«Вірному ленінцю» (адже Ілліч, як і Петро був агентом ворожої держави і любив тринькати чужі гроші) і зразковому прислужнику олігархічного капіталу Петру Симоненку Центрвиборчком сьогодні одноголосно відмовив у реєстрації.

Член ЦВК Євген Радченко повідомив, що в нашій країні Законом «Про засудження комуністичного і націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні і заборона пропаганди їх символіки» заборонена комуністична ідеологія. Також лідер українських комуністів не зміг довести безперервного проживання в Україні протягом останніх 10 років, зазначають Патріоти України.

В акаунті Чесно в соціальній мережі Twitter коментатори відреагували на повідомлення про те, що комуністу дали «від воріт поворот».

«Зареєструвати цю червону контру - це все одно, що плюнути на могили жертв голодомору, геноциду українців і репресій», «Та невже», «Комуніст = фашист. За поребрик! »,« Виселити з України в Сибір на ПМЖ», - пишуть інтернет-користувачі.

Також ЦВК відмовив в реєстрації кандидатам в президенти України самовисуванцям Олександру Жамойдо, Ярославі Качанівській, Дмитру Касьяненку. Сказали тверде «ні» і голові партії «Розумна сила» Олександру Соловйову. В анкеті останнього виявили невідповідності, а в передвиборчій програмі - ознаки сепаратизму.

Голова Комітету виборців України Олексій Кошель заявляв, що Симоненко не зможе бути кандидатом у президенти від КПУ, але може брати участь у виборах як самовисуванець. Відзначимо, на сьогодні бажаючих зайняти пост президента 28.

Дуже бояться: Росіяни почали встановлювати протидронові сітки навколо своїх НПЗ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:56

Російська нафтовидобувна компанія "Башнефть" встановила сітки проти безпілотників, щоб захистити ключові об'єкти на своїх НПЗ від можливого нападу з боку України. Про це заявив глава республіки Башкортостан (РФ), пише Reuters, передають Патріоти Украї...

В Україні відкрили завод із виробництва високотехнологічних німецьких БПЛА

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:45

В Україні відкрили завод німецької компанії Quantum-Systems GmbH з виробництва безпілотників. Про це напередодні повідомила пресслужба компанії. . Очікується, що на виробництві збиратимуть по 1000 дронів на рік, а також виготовлятимуть запчастини. . ...