Приєднатися до активістів: Фракція "Самопоміч" залишила Раду і поїхала блокувати Донбас

За словами голови політсили Олега Березюка у парламенті фракція хоче продемонструвати, що торгівля на крові колонізує українську державу політично, економічно і соціально.

Фракція "Самопоміч". Фото:https://www.dilovyi.info/

У четвер, 23 лютого, парламентська фракція "Самопоміч" залишила сесійну залу Верховної Ради України і відправилася на Донбас. Про це повідомив глава політичної сили Олег Березюк під час пленарного засідання, передають Патріоти України з посиланням на mignews.

За словами нардепа, представники його політичної сили відправляються на Донбас для того, щоб приєднатися до учасників торгової блокади Донбасу.

"Сьогодні, саме зараз, більшість фракції "Самопоміч" звідси їде до хлопців на схід, щоб стати поруч з ними і показати, що торгівля на крові колонізує українську державу політично, економічно і соціально", - сказав він.

Також Березюк додав, що на сьогоднішньому засіданні Рада так і не розглянула закон про окуповані території.

"Ми не збираємося": У ЗСУ відповіли на чутки про відведення з фронту танків Abrams

неділя, 28 квітень 2024, 10:56

У Збройних силах України спростували чутки про відведення американських танків Abrams з фронту. У війську зазначили що не мають наміру ховати від окупантів те, що "зазвичай примушує ховатися їх самих". Про це заявили бійці 47-ї окремої механізованої б...

Оце так: Німеччина категорично проти вилучення активів РФ на користь України

неділя, 28 квітень 2024, 10:50

Німеччина виступає категорично проти спроб вилучити частину майже 300 мільярдів доларів заморожених активів Кремля. Про це пише The Wall Street Journal, передають Патріоти України. Як передає видання, у Німеччині побоюються, що це створить прецедент і ...