"Пришпилені" скрепами: Московський телеканал дарує на Новий рік шоколадний собор Солсбері

Цинізм пропагандистів Кремля щиро вразив британців

Собор у Солсбері

На Новий рік телеканал Russia Today дарує шоколадні копії собору в Солсбері, який фігурує у скандальному інтерв'ю отруйників-ГРУшників, зазначають Патріоти України.

Пояснення виявилося не менш цинічним. У Russia Today заявили: шоколадний собор начебто відображає одну з найгучніших історій року, тому саме тому його відправили багатьом отримувачам у галузі мас-медіа та не тільки.

Ведуча телеканалу "Дождь" Анна Монгайт пожартувала в ефрі, відламавши шматочок шпиля під час ефіру:"З наступаючим вас! До зустрічі в січні Сподіваюся, я виживу".

За інформацією The Independent, влада Солсбері піддали дії RT критиці. "Дуже шкода, що для когось отруєння в Солсбері – привід для жартів", – заявив газеті член ради Солсбері Джо Брум, додавши, що жителі міста будуть "засмучені і розсерджені" від цієї новини.

Нагадаємо, 4 березня у британському місті Солсбері було отруєно колишнього розвідника Сергія Скрипаля та його доньку Юлію. Слідство встановило, що їх отруїли нервово-паралітичною речовиною "Новачок". Батько і донька потрапили до лікарні і їм вдалося вижити. Британське слідство з’ясувало, що отруїли Скрипалів працівники ГРУ Росії Олександр Петров (справжнє ім’я – Олександр Мішкін) та Руслан Боширов (справжнє ім’я – Анатолій Чепіга).

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...