"Пришпилені" скрепами: Московський телеканал дарує на Новий рік шоколадний собор Солсбері

Цинізм пропагандистів Кремля щиро вразив британців

Собор у Солсбері

На Новий рік телеканал Russia Today дарує шоколадні копії собору в Солсбері, який фігурує у скандальному інтерв'ю отруйників-ГРУшників, зазначають Патріоти України.

Пояснення виявилося не менш цинічним. У Russia Today заявили: шоколадний собор начебто відображає одну з найгучніших історій року, тому саме тому його відправили багатьом отримувачам у галузі мас-медіа та не тільки.

Ведуча телеканалу "Дождь" Анна Монгайт пожартувала в ефрі, відламавши шматочок шпиля під час ефіру:"З наступаючим вас! До зустрічі в січні Сподіваюся, я виживу".

За інформацією The Independent, влада Солсбері піддали дії RT критиці. "Дуже шкода, що для когось отруєння в Солсбері – привід для жартів", – заявив газеті член ради Солсбері Джо Брум, додавши, що жителі міста будуть "засмучені і розсерджені" від цієї новини.

Нагадаємо, 4 березня у британському місті Солсбері було отруєно колишнього розвідника Сергія Скрипаля та його доньку Юлію. Слідство встановило, що їх отруїли нервово-паралітичною речовиною "Новачок". Батько і донька потрапили до лікарні і їм вдалося вижити. Британське слідство з’ясувало, що отруїли Скрипалів працівники ГРУ Росії Олександр Петров (справжнє ім’я – Олександр Мішкін) та Руслан Боширов (справжнє ім’я – Анатолій Чепіга).

Путін не зупиниться: Генінспектор Бундесверу заявив, що РФ може підготуватися до нападу на НАТО через 5-8 років

субота, 20 квітень 2024, 8:30

Росія може бути готова до військового нападу на країни НАТО вже через п’ять-вісім років. Щоб бути загрозою, спочатку їй потрібно відновити свої сили, виснажені в Україні, вважає генеральний інспектор Бундесверу Карстен Бреєр, передають Патріоти Україн...

Громадяни Словаччини, після відмови уряду Фіцо підтримати ініціативу Чехії, зібрали понад 2 млн євро на снаряди для України

субота, 20 квітень 2024, 8:05

Жителі Словаччини зібрали понад два мільйони євро на купівлю снарядів для України, після того, як влада країни відмовилася підтримати ініціативу Чехії зі збору коштів та пошуку боєприпасів для Києва. Суму зібрали менш ніж за дві доби. У кампанії, яка п...