"Пришпилений" колишніми колегами: Стан здоров'я отруєного "Новачком" полковника Скрипаля погіршився, - ЗМІ

Лікарям не вдається поставити на ноги 67-річного екс-полковника ФСБ. Судячи з обставин та характеру повідомлення ситуація кепська

Стан здоров'я колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля, отруєного нервово-паралітичною речовиною Новичок, погіршився, повідомляють Патріоти України з посиланням на The Sunday Times.

За інформацією джерел видання, Сергій Скрипаль перебуває під наглядом лікарів. Медики побоюються, що він навряд чи коли-небудь повністю відновиться після отруєння Новичком, що вражає нервову систему.

"У нього погіршився стан здоров'я. Він отримує медичну допомогу на дому", - повідомило інформоване джерело в розвідці.

Співрозмовник уточнив, що лікарі не можуть прогнозувати наслідки отруєння Новичком, оскільки майже нічого невідомо про вплив, який чинить отрута в довгостроковій перспективі.

Нагадаємо, 4 березня 2018 року колишнього російського агента Сергія Скрипаля та його доньку Юлію отруїли нервово-паралітичною речовиною Новичок в британському Солсбері.

Провівши кілька тижнів в несвідомому стані, отруєні прийшли до тями. Юлію виписали з лікарні в квітні 2018 року, Сергія - в травні 2018 року. За даними британських правоохоронців, за замахом стоять російські офіцери ГРУ "Олександр Петров" і "Руслан Боширов" (справжні імена - Анатолій Чепіга і Олександр Мишкін).

Діти вчать в основному російську мову та історію: Окупанти на ТОТ створили орган контролю пропаганди у школах

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:32

Російські загарбники створили на тимчасово окупованих територіях орган контролю пропаганди у школах. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передають Патріоти України. На тимчасово окупованих територіях Кремль запускає черговий фейковий держав...

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...