Пшонка-стайл по-американські: Трамп публічно зневажив пані Клінтон

Після відмови Apple фінансувати передвиборчу кампанію Трампа від здатен заплювати будь-кого.

Дональд Трамп. Фото: kommersant.ruЗа повідомленнями російських ЗМІ стало відомо, що фактичний кандидат у президенти від Республіканської партії Дональд Трамп, виступаючи в Нью-Йорку, висунув звинувачення екс-держсекретарю Хілларі Клінтон в тому, що вона нібито є найбільш корумпованим претендентом на пост президента в історії США, пишуть Патріоти України.

Він назвав Клінтон "брехухою світового класу" і, "можливо, найбільш корумпованою людиною, яка коли-небудь прагнула стати президентом в Сполучених Штатах".

"Хілларі Клінтон довела до ідеалу політику особистої наживи і крадіжки. Вона керувала Держдепартаментом як особистим хедж-фондом - протегувала деспотичним режимам в обмін на гроші. А коли пішла (з відомства), за два роки заробила $21,6 млн, виступаючи перед банкірами Уолл стріт і групами особливих інтересів, і це були секретні виступи, зміст яких вона не хоче розкривати широкому загалу", - стверджує Трамп.

За його словами, з 2001 року Хілларі і її чоловік Білл Клінтон такими лекціями заробили $153 млн. Республіканець дорікнув своїй головній суперниці у відсталості і опорі давно назрілим перетворенням у США.

"Її посил застарий і зношений. Вона каже, що порядок речей не змінити. Я кажу, що порядок речей треба міняти. Можливо, це наш єдиний шанс домогтися змін", - підкреслив Трам.

Коли Україна дозріє до таких моральних стандартів? Глава МЗС Латвії йде у відставку через журналістське розслідування

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:05

За інформацією журналістів, Кріш'яніс Каріньш нібито витратив до 1,3 мільйона євро на оренду приватного літака для офіційних поїздок. Кріш'яніс Каріньш, міністр закордонних справ Латвії, у четвер, 28 березня, заявив, що піде у відставку після скандалу,...

"Хороші продавці гною носять його зразки в роті": Кірбі висміяв росіян, які пов'язують Україну з терактом під Москвою

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:56

Російські чиновники, які шукають «український слід» у теракті під Москвою, здаються доволі хорошими продавцями гною. Про це заявив координатор Ради нацбезпеки Білого дому Джон Кірбі, передають Патріоти України з посиланням на The Hill. Кірбі вкотре під...