"Психологічний ресурс": Експерт пояснила, навіщо Путіну Медведєв

Психолог підкреслила, що Медведєв є "втіхою" Путіна, надійним запобіжником від психологічних ломок і криз.

Фото: ЗМІ

Прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв є для президента Володимира Путіна тіньової фігурою і його "психологічним ресурсом" Про це в блозі на "Радіо Свобода" написала психолог Ольга Маховська, повідомляють Патріоти України.

"Ці двоє намагаються здаватися пристойними людьми. А знаєте ще чому? Тому що їх, як і нас, виховували хороші бабусі. Лексика видає в Медведєві добре вихованого хлопчика", - пише психолог.

Маховська вважає, що в російського прем'єра "пристойна людина бореться з чиновником".

"Грошей немає!" - каже чиновник. "Але ви тримайтеся", - підбадьорює хороший хлопчик Діма. У цій своїй ролі символічного члена сім'ї Медведєв незамінний, як пам'ять про ідеали і пристойність, на хвилі яких злетів Путін", - зазначила вона.

Психолог підкреслила, що Медведєв є "втіхою" Путіна, надійним запобіжником від психологічних ломок і криз. Пророкує главі РФ завжди хороший політичний сезон, "як бабак Філ передбачає погоду".

"Він - алібі на інтелігентність (радянську) з її КВН-гумором, наївними ідеалами та дівочими надіями. Він - президентський психологічний ресурс", - пояснила Маховська.

Найбільш надійний засіб стримування російської агресії: Польща офіційно попросила США розмістити на своїй території ядерну зброю

середа, 1 травень 2024, 2:35

Польща офіційно запросила розміщення у себе американської ядерної зброї, подавши заявку на участь у програмі Nuclear sharing. Про це повідомив заступник міністра оборони Польщі Павло Залевський в ефірі польського телебачення у вівторок, 30 квітня.

"Війна та люди": Окупанти демонструють на "розважальній виставці" розстріляні маріупольські трамваї

вівторок, 30 квітень 2024, 22:42

Російські окупанти демонструють у музеї на "тематичній розважальній виставці" розстріляні трамваї з Маріуполя, які атакувала РФ під час блокади міста. Про це повідомила Маріупольська міська рада, передають Патріоти України. "Приватний музей техніки вла...