"Пушилін захворів на невиліковну хворобу Захарченка", - Чибісов

"Не пройшло й двох тижнів, як у нового ватажка "ДНР" з'явилися перші симптоми тяжкої хвороби, яку діагностували у курячого царька. У Пушиліні поселився панічний страх. Це не можна вилікувати, оскільки зазвичай у "руському світі" від нього спадають ліфти, або джмелі, або ж чебурашки", - пише у своєму блозі Олексій Чибісов, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"То ж, навіть до не зовсім розумного, а якщо точніше, взагалі тупого очільника недореспубліки дійшла думка про те, що шансів на виживання в нього немає. А якщо навіть йому і вдасться втекти кудись до Ростова, Москви чи іншого міста Росії, відчувати себе у безпеці він аж ніяк не зможе, бо є, по-перше, розмінною монетою у грі Кремля, а, по-друге, свідком військових злочинів верхівки РФ.

А поки він потрібен Москві живим, але у "ДНР" може статися все що завгодно – свідком цього є колишній помічник Пушиліна, якого розстріляли прямо посеред Донецька у 2014-му.

То ж ватажок терористів гадав-гадав, як забезпечити собі безпеку, та й вирішив призначити собі охорону. Тільки так, без паліва, вказав одразу три "посади" які займає. Мовляв, якщо сиджу на трьох стільцях, то й бодігардів має бути побільше, аніж у смердів.

Якщо аналізувати цей вчинок, то можна дійти висновків, що ніяких гарантій він не дає – Захара он охороняв ледве не цілий полк озброєних до зубів бойовиків, і що? Але ж від бажаючих вбити Пушиліна з числа не ФСБшників охоронці захистити можуть. А ворогів у нового ватажка "дири" чимало: його куратори руками "прем'єра" одразу ж почали прибирати до своїх рук все, що можна, відстороняти суперників тощо.

Наприклад, ринки. Вчора Пушилін заявив, що всі віджаті торгівельні майданчики повернуть приватним особам. Насправді, не повернуть, а передадуть новим "власникам"-компаньонам головного бойовика. То ж образитися на це можуть як колишні наближені до Захарченка, так і реальні підприємці, що відстьогували данину Ташкенту за користування свєю власністю.

І хоча це, звісно, тільки початок, кажуть, ночами "генералу" "денеерії" сняться кошмари. Він навіть до психотерапевта записався, бо руки тремтять від страху та напруження.

Що ж стосується шляхів відступу, про них Пушилін поки що не подбав. Не збирається ватажок нікуди тікати, бо сподівається, що виїхати з "республіки" йому доведеться не дуже скоро.

Йому, звісно, видніше, але російське керівництво може втрутитися у будь-який час. От, наприклад, не захоче Медведчук "рятувати Україну", сидячи за столом перемовин разом із колишнім ідеологом "ДНР", і все, прощавай, черговий ватажок. Знову товпа ридаючих ватних жінок у будівлі театру опери й балету, знову труна на лафеті".

Джерело: 24 канал

У ворога за добу значно поменшало автотранспорту: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 20 квітня

субота, 20 квітень 2024, 9:15

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 20.04.24 орієнтовно склали:

"Власне, ми бачили це": Експерт оцінив, коли окупанти можуть влаштувати новий наступ на Україну

субота, 20 квітень 2024, 8:57

Російська окупаційна армія найближчими місяцями намагатиметься здійснити нову хвилю наступу на Україну. До середини літа для путінських загарбників це буде єдина можлива ймовірність чогось досягти на полі бою, передають Патріоти України. У Кремлі посп...