"Пусть потом не пищат": Путін заспокоює переляканих росіян, котрі не хочуть "до скрепного раю", боячись "просто здохнуть"

​Громадяни РФ справедливо остерігаються, що спровокований таємним переозброєнням їхньої держави розрив Договору про ліквідацію ракет середньої та малої дальності призведе до колапсу системи безпеки Росії.

Питання про ядерне протистояння провідних світових держав наразі вважається одним з головних питань порядку денного. Глава РФ Володимир Путін прокоментував побоювання росіян щодо початку смертельного протистояння, ймовірність якого начебто зростає після виходу США з Договору щодо протиракетної оборони , зазначають Патріоти України. Як годиться людина, що спрямувала свою державу до порушення міжнародних угод та світового порядку, що встановився після Другої Світової війни, звично перекрутила все з ніг на голову.

“По сути наблюдаем развал международной системы сдерживания вооружений, гонки. После выхода США из Договора по противоракетной обороне, который являлся краеугольным камнем в сфере нераспространения ядерного оружия и сдерживания гонки вооружения, после этого мы вынуждены были ответить созданием новых систем оружия по преодолению этих систем ПРО. Теперь мы слышим, что Россия получила преимущество. Да, это правда. В целом это сохранение паритетов, не более того”, - заявив Путін. Він також додав, що завдання влади РФ - забезпечення безпеки країни. “Пусть потом не пищат, что мы добиваемся каких-то преимуществ. Мы не преимуществ добиваемся - баланс сохраняем”, - додав ВВП.

Варто зазначити, що тверезі уми у самій Росії неодноразово з цифрами на руках доводили, що ніякої військової переваги РФ немає. І з огляду на стан фінансів та ВПК (відсутність нових ,а часто-густо втрату й старих технологій) нічого симетричного створити не здатні. Нова «гонка озброєнь» призведе або до швидкого колапсу послабленої копії СРСР і/або до пришвидшення декласування Москви як військової потуги у світі. В кожному разі спровокований режимом Путіна розрив ДРСМД призведе до зміни балансу сил на Європейському континенті ,і явно не на користь безпеки Росії.

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...

Передача винищувачів все ближче? Українські військові проходять підготовку до польотів на F-16 у Франції

четвер, 25 квітень 2024, 14:57

Українські пілоти проходять навчання на винищувачах F-16 на південному заході Франції. Проте країна наразі не планує надавати Україні літаки. Про це повідомляє BFM TV, передають Патріоти України. Зазначається, що Франція наразі не планує надавати Украї...