"Путін - це примхлива жінка з анекдотів": Російська опозиціонерка зробила несподівану заяву (відео)

Для України президент Росії Володимир Путін - це втілена провокація. Але слід пам'ятати, що це поняття не завжди має негативний зміст. Про це в ефірі ObozTV заявила російська опозиціонерка Ольга Курносова, повідомляють Патріоти України.

Вона навела приклад медицини, де "провокації" вакцин застосовуються для лікування пацієнта. "Те ж саме і тут –- це така провокація, для того щоб зрозуміти, чи зможе український політикум відповідати тій високій планці, яку задає українське суспільство? Адже самі українці як нація - відбулися, причому як політична нація. У цьому немає сумніву", - пояснила Курносова.

Вона підкреслила, що на її погляд, український політикум ще не дотягує до української нації. Тому Путін - це дуже потужна провокація, яка повинна дозволити діячам України встати на один рівень зі світовими.

"А взагалі, Путін - це якась примхлива жінка з анекдотів. Яка абсолютно неадекватна, якій говориш одне, а вона робить зовсім інше. Як той анекдот: "Рибка моя!" - "Він мене, сволота, сукою назвав". Ось він - жінка з цього анекдоту", - пожартувала політик.

З подачі Москви? Лукашенко заявив, що Заходу варто "зіграти з Росією внічию", і заговорив про "зникнення" України

четвер, 25 квітень 2024, 15:56

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко запропонував Заходу "зіграти внічию з Росією". Він пригрозив, що в іншому разі війна може закінчитися "припиненням існування України", передають Патріоти України. Про це білоруський диктатор заяви...

Під ударом буде і Шойгу? Військове відомство Росії склолихув найгучніший скандал за 10 років, - британська розвідка

четвер, 25 квітень 2024, 15:26

Слідчий комітет Росії затримав на два місяці заступника міністра оборони Тимура. Як зазначається у зведенні, Іванову пред'явлено звинувачення у скоєнні злочину, передбаченого частиною 6 статті 290 КК РФ, а саме в отриманні хабаря у великому розмірі. Де...