Путін домігся "свого": Американці перекидають ударне групування в Прибалтику та Польщу

Росія хоче бути сильною в первісному розумінні цього слова, накшталт сила є - розуму не треба. Цивілізований світ силою вважає вміння уникати конфліктів - але це вже Біблія. Російському патріарху вона невідома.

Танкова колона США. Фото: milnavigator.comЯк стало відомо з інтерв'ю Бена Ходжеса, командувача сухопутними військами США в Європі, опублікованому на сайті Нескучные новости, армія США розмістить в Європі танкову бригаду на постійну ротацію вже на початку лютого 2017 року, пишуть Патріоти України.

Близько 4 тисяч солдатів будуть розміщені в Польщі, Балтійських країнах, Румунії та Болгарії. Ходжес також сказав, що американська армія зараз сфокусована на тому, щоб бути готовою підтримати партнерів і друзів альянсу, продемонструвати готовність виконувати свої зобов'язання.

"Росія хотіла б зруйнувати єдність ЄС, єдність НАТО, створити слабкість і поділ, і, я думаю, вони продовжать це робити. Вони хочуть, щоб до них ставилися як до суперсили. Росія повинна діяти як суперсила - бути відповідальною і шукати спосіб знизити напругу в регіоні ", - говорить командувач.

Естонія передала Україні патрульні катери

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:02

Естонія в координації з Данією надала Україні два патрульні катери. Про це інформує 26 квітня в Х естонське міністерство оборони, передають Патріоти України. "Така допомога допомагає Україні підтримувати безпеку життєво важливих морських ліній і захист...

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...