​Путін готує чергову підлість із використанням українських моряків, - Полозов

За словами адвоката, Путін використовує полонених моряків в якості головного козиря на майбутніх виборах в Україні.

Микола Полозов. Фото: УНІАН.

У Кремлі готують дії політичного характеру з використанням військовополонених і з прицілом на вибори до Верховної Ради. Про це розповів адвокат полонених українських моряків Микола Полозов, передають Патріоти України.

"Кремль не полишає спроб втручання в українські вибори. І якщо з президентськими виборами залишається все менше часу і досить складно процесуально зробити так, щоб моряки були використані як важіль для втручання, то з парламентськими виборами зовсім інша ситуація. З огляду на, що до Верховної Ради будуть балотуватися і проросійські сили, в тому числі і рух Віктора Медведчука, а також враховуючи, що людину Медведчука фактично запустили в СІЗО, не виключаю, що в Кремлі готують якісь дії політичного характеру з використанням військовополонених і з прицілом на вибори до Верховної Ради", - переконаний адвокат.

За його словами, Путін використовує полонених моряків в якості головного козиря. "Тут можуть бути різні варіанти. Наприклад, дадуть комусь із опозиційних діячів до української влади кілька моряків і скажуть: "Ось, дивіться, вони змогли повернути моряків додому, а влада - ні".

Кремль буде оцінювати ситуацію в динаміці і вже тоді буде приймати ті чи інші рішення", - додав Полозов.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...