"Путін не розуміє слів": Сенатор США закликав НАТО відправити кораблі до Чорного моря

США мають допомогти Україні протистояти агресії Росії та її президента Володимира Путіна, тому Пентагон і НАТО повинні надіслати кораблі до Чорного моря і надати українцям нові види озброєння. З таким закликом виступив сенатор-республіканець Джон Баррассо під час ефіру на каналі NBC, повідомляють Патріоти України.

Путін не розуміє слова, він розуміє дії. Путін поважає силу і територію. Слова для нього небагато значать, а от дії – так. Вважаю, ми маємо робити більше, – сказав сенатор.

Він закликав США і країни НАТО направити кораблі до Чорного моря. За його словами, такі дії продемонструють народу України підтримку з боку американців, а також покажуть Росії, що потрібно дотримуватись міжнародного права.

Баррассо також закликав Сполучені Штати надати Україні зброю для протиповітряної оборони, та для оборони проти нападів з моря.

"Ми надали їм протитанкову зброю, маємо надати їм протиповітряну зброю, а також зброю, щоб протистояти нападу кораблів", – заявив він.

Республіканець підкреслив, що для того, аби зупинити Путіна має бути потужне стримування, адже "він хитрий, агресивний, знаходить слабкі місця і використовує їх". "Путін не зупиниться доки його не зупинять. Він чує запах страху", – відзначив сенатор.

Виконував завдання росіян: Харківський підприємець проведе п'ять років у тюрмі (фото)

середа, 24 квітень 2024, 19:14

Орджонікідзевський районний суд Харкова виніс вирок 44-річному приватному підприємцю з Харкова, який співпрацював із російськими окупантами. Чоловіка визнали винним і призначили йому покарання у вигляді п'яти років і шести місяців тюрми. У суді чоловік...

У Путіна особливий план: Армія РФ може почати великий наступ на Україну під час саміту НАТО, - Atlantic Council

середа, 24 квітень 2024, 17:50

Росія розпочала свою третю велику хвилю мобілізації в очікуванні майбутньої весняно-літньої кампанії. Президент Росії Володимир Путін 31 березня підписав указ про початок чергового призову на строкову військову службу, встановивши плановий показник до ...