Путін серйозно "влип": Нідерланди звинуватили РФ у спробі вкрасти дані слідства щодо MH17

Міністр оборони Нідерландів Анк Бейлевелд заявила, що російські спецслужби здійснили спробу викрасти документи про розслідування катастрофи авіалайнера Boeing 777 рейсу МН17 над Донбасом, повідомляють Патріоти України з посиланням на Associated Press.

"Ми усвідомлювали зацікавленість російських спецслужб у цьому розслідуванні та вжили відповідних заходів", — сказала вона. Бейлевелд додала, що влада Нідерландів продовжує пильно слідкувати за цим питанням.

Раніше Нідерланди заявили про висилку 4 росіян, які готували кібератаку на Організацію із заборони хімічної зброї (ОЗХЗ). Організація досліджувала хімічну атаку на екс-розвідника Росії Сергія Скрипаля у Великій Британії. Британське слідство вважає, що РФ причетна до отруєння Скрипаля. Кремль відкидає ці звинувачення.

"Від божевільних можна чекати чого завгодно": Черник пояснив, чому не варто боятися наступу Росії з Придністров'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:48

Алогічна поведінка Російської Федерації у контексті агресії проти України не дозволяє повністю виключити вірогідності, що загарбники спробують почати наступ на нашу державу з території тимчасово окупованого Придністров'я. Однак якщо це й станеться, осо...

"Завдання зробити так": В Україні розглядають можливість не всі ділянки фронту прикривати людьми, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:44

Експерт розповів, які технологічні рішення можуть бути впроваджені, аби військові могли перебувати на відстані у бліндажах та керувати боєм за допомогою автоматизованих систем, передають Патріоти України. Керівник Центру військово-правових досліджень, ...