Путін: Туреччина купує нафту у терористів. Ердоган уточнив, що купує в Росії

Турецький президент різко відкинув звинувачення Кремля.

Президент Туреччини Тайіп Ердоган. Фото:www.alrai.com

Туреччина не купує нафту у терористів "Ісламської держави". Заяви про те, що Анкара підтримує терористів, вимагають доказів. Про це заявив президент Туреччини Тайіп Ердоган, передають Патріоти України з посиланням на РИА Новости.

"Кажуть, Туреччина купує нафту в "Ісламської держави". Всім відомо, де ми купуємо енергоносії. Найбільше в Росії. Потім у Ірану, Азербайджану, Північного Іраку.

Нехай доведуть, що ми купуємо у ІД. Ті, хто звинувачує нас в купівлі нафти в ІД, нехай доведе це. Якщо ви шукаєте джерело фінансування ІД, перше, куди потрібно дивитися, - це в бік режиму Асада і тих, хто його підтримує", - заявив Ердоган.

"Мені дуже тяжко вирватися": Віталій Кличко розповів, де зараз живуть його діти, яких він не бачив понад два роки

вівторок, 7 травень 2024, 17:30

Мер Києва, а у минулому боксер, Віталій Кличко зізнався, що востаннє бачив своїх дітей ще до початку повномасштабної війни. Подробицями особистого життя Кличко поділився у випуску "Тур Зірками" на "Люкс ФМ", передають Патріоти України. Зокрема, Віталій...

"Потрібно більш активно нападати": Кадиров пообіцяв Росії взяти Одесу і Харків у травні

вівторок, 7 травень 2024, 16:54

Лідер Чечні Рамзан Кадиров поскаржився: Росії необхідно взяти Одесу і Харків цим травнем, підкресливши, що з Україною слід воювати жорсткіше та активніше, передають Патріоти України. Відповідну страшилку політик розповів з нагоди інавгурації свого прав...