Путін в Гамбурзі шампанським не поперхнувся? НАТО надіслало черговий сигнал Україні

Поки чинний Генсек НАТО у Києві з Тіллерсоном потайки роблять свою справу, їхній екс-посадовець озвучує спільну позицію відкрито.

Візит до України Північноатлантичної ради на чолі з генеральним секретарем НАТО Єнсом Столтенбергом пдтвердить рішучість союзників продовжити тиск на РФ та підтримку України. Про це заявив екс-генеральний секретар НАТО, радник президента України Андерс Фог Расмуссен, повідомляють Патріоти України із посиланням на "Укрінформ".

"Північноатлантична рада, яка об’єднує послів із 29 країн - членів НАТО, є вагомою можливістю надіслати сигнал столицям Альянсу про необхідність продовжувати тиск на Росію та підтримувати Україну", - наголосив екс-глава Альянсу у Брюсселі.

Расмуссен відзначив, що безпека України є також безпекою НАТО, і обидва партнери нині протидіють спільним викликам, включаюно з втручанням у виборчий процес та загрозам кібербезпеці та іншим сферам, у яких Україна вже набула значний досвід.

"Діалог і співробітництво між НАТО і Україною є міцними, і візит Північноатлантичної ради лише посилить їх", - переконаний данський політик. Торкаючись питання перспектив членства України в НАТО, Расмуссен відзначив, що це є суверенним вибором держави, і прагнення до цього додають оптимізму.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...