Путін з Бацькою ще наплачеться: "98% білорусів проти об'єднання з Росією", - Лукашенко

Білоруський диктатор вперто, вміло маневрує, 20-й рік пошиваючі в дурні свого недалекого, як і географічному так і розумовому аспектах, колеги. Силовий сценарій, поки при владі "вічний Бацька" теж малоймовірний. Отже змагання в площині "хто кого переживе"

Президент Білорусі заявив, що більшість громадян його країни виступають проти об'єднання з Росією, зазначають Патріоти України.

Як наголосив Олександр Лукашенко на прес-конференції "Велика розмова", яка 1 березня 2019 року тривала у Мінську протягом 7,5 годин, 98% білорусів на можливому референдумі про об'єднання з Росією висловилися б проти такого кроку.

"Чим погано займатися союзним будівництвом, але жити в своєму будинку?", - сказав білоруський президент.

Він запевнив, що на перемовинах з президентом Росії Володимиром Путіним вони цю позицію вирішили, а сказана раніше фраза про "єднання на рівні президентів", за його словами, була жартом.

Водночас Лукашенко додав, що якщо говорити про принцип рівноправності, то чому росіяни не говорять, наприклад, щоб приєднати Росію до Білорусі, а не навпаки.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...