"Путін забрав Крим не для того, щоб з Тимошенко чаю попити і назад віддати", - блогер

Обговорюючи піар на війні, важливо не плутати причину із наслідками...

Про це у своєму блозі пише Сергій Марченко, передають Патріоти України.

"Петро Порошенко піариться на війні. Це правда. Дійсно, армія додає йому популярності і він активно цим користується. Погано це чи добре? Якщо армія має один з найвищих рейтингів довіри в країні, а ти головнокомандувач, то це, як мінімум, розумно.

Обговорюючи піар на війні, важливо не плутати причину із наслідками. Зараз у Путіна активно розкручують тезу, що українська влада веде війну заради піару. І наших моряків послали в Азовське море не заради захисту українських портів, а для передвиборного піару. Але ось яка справа. Піар на війні має дві складові: піар і війну. І, якщо у вас є хоч крапелька мозку, на рівні елементарної логіки зрозуміло, що причина тут - війна, а наслідок - піар. І ніяк не навпаки.

Якби Росія не захопила Крим і Донбас, українська влада могла скільки завгодно хотіти піару на війні, але яким чином це бажання реалізувати? Хіба що в Ростовську область вторгнутися. Здається, це прописна істина - не можна закінчити війну, якщо агресор не ти.

У ворога тут свої цілі. Він Крим забрав не для того, щоб потім з Тимошенко чаю попити і назад віддати. Але знаходяться нові і нові жертви пропаганди, які щиро вірять, що воює не Москва, а Київ. Тому що влада піариться на війні. Будь-який пенсіонер в ЖЕКу або таксист на раз-два розкладе все: вони воюють, тому що їм вигідно! А прості люди - їм же нічого ділити! Іноді від таких дурниць просто опускаються руки і не знаєш що сказати.

Низький уклін простим українським солдатам і офіцерам, які не дали простим людям з Пермі і Бурятії прорвати фронт і влаштувати з нами сніданок на кордоні. Західному."

Закон про іноагентів захищає нас від "українізацїі": Прем'єр-міністр Грузії потрапив у скандал

четвер, 18 квітень 2024, 23:54

Прем'єр-міністр Грузії Іраклій Кобахідзе заявив, що основною метою скандального закону про іноагентів є «запобігання українізації». Про це повідомив мовник 1tv, передають Патріоти України. «Законопроект «Про прозорість зовнішнього впливу» насамперед сп...

Вже третя атака за останній час: Безпілотник вдарив по ЗАЕС – МАГАТЕ

четвер, 18 квітень 2024, 23:50

Зранку 18 квітня дрон атакував навчальний центр Запорізької атомної електростанції. Про це повідомляє пресслужба Міжнародного агентства з атомної енергії (МАГАТЕ), передають Патріоти України. Повідомляється, що обійшлося без пошкоджень та людських жерт...