Путін затримається у Кремлі до 2030? У РФ готують резонасне рішення

Президент РФ може отримати 5-й термін.

Фото: svoboda.org

Парламент Чечні вніс до Держдуми поправки про продовження повноважень президента РФ більше, ніж на два терміни. Законопроект зареєстрований на сайті Держдуми. Тексту в базі поки немає, повідомляють Патріоти України.

Парламент Чечні підготував законопроект про 3 терміни президента поспіль. У законопроекті уточнюється, що основою для нього стала ініціатива Рамзана Кадирова про продовження повноважень президента більше, ніж на два терміни.

У квітні глава Чечні заявив, що альтернативи Володимиру Путіну все одно немає. Таким чином, якщо Держдума прийме поправку, тоді Путін зможе балотуватися на пост президента на 3-й термін поспіль - у 2024 році. І це стане 5-м у цілому терміном. Він стане главою РФ до 2030 року.

Втік із України ще 10 років тому: "Завгоспа" Януковича видворили з Литви

вівторок, 23 квітень 2024, 21:41

Литовська влада видворила з території країни колишнього голову Державного управління справами та одного із соратників колишнього президента України Віктора Януковича Андрія Кравця. Про це повідомляє литовське видання Delfi, передають Патріоти України. ...

Та невже?: Шойгу анонсував появу ППО "нового покоління" у Росії

вівторок, 23 квітень 2024, 21:29

Країна-агресор Росія вже у поточному році матиме на фронті перші зразки зенітної ракетної системи "нового покоління" С-500 у двох модифікаціях. Про це сказав міністр оборони РФ Сергій Шойгу у вівторок, 23 квітня, передають Патріоти України. "Цього року...