​Путін знов поставив на "лузера": Макрон "побив" Марін Ле Пен на ключових передвиборчих теледебатах

У лідера «неофашистів» (як протягом 1980-х Москва клеймила партію татуся-Ле Пена) не вистачило чи то мізкив, чи аргументів, щоб протидіяти мосьє Еммануелю

Кандидат на пост президента Франції Еммануель Макрон на останніх перед виборами телевізійних дебатах був переконливішим за свою суперницю Марін Ле Пен. Про це свідчать результати опитування, проведеного службою Elabe після завершення дебатів, , повідомляють Патріоти України з посиланням на BFM-TV.

Згідно з результатами, 63% французьких телеглядачів переконані, що лідер руху "Вперед!" Еммануель Макрон краще показав себе під час останніх дебатів.

Водночас за лідера правопопулістів Марін Ле Пен голоси віддали 34% людей, що взяли участь в опитуванні. Загалом служба опитала 1314 телеглядачів.

Дебати 3 травня – останні перед другим туром виборів президента Франції, які відбудуться у неділю, 7 травня. Упродовж двох годин кандидати обмінювались взаємними звинуваченнями, дискутуючи на теми тероризму, економіки та Європи.

Згідно з останніми соціологічними опитуваннями, Еммануель Макрон зберігає лідерство у виборчих перегонах. За Макрона під час другого туру виборів президента Франції готові проголосувати 59% виборців, тоді як за Ле Пен - 41%.

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...