"Путіна не зупинить кров": З'явився прогноз про зміну влади в РФ

Ресурси для збереження влади у Путіна занадто великі.

Фото: ЗМІ

Головною перешкодою для революції в Росії є той факт, що "Путін - не Янукович", а також те, що президента РФ "абсолютноне зупиняє кров", повідомляють Патріоти України.

"Ресурси для збереження влади у Путіна незмірно більші", - сказав "Обозревателю" російський журналіст Ігор Яковенко, відповідаючи на запитання, чи можлива в РФ революція на зразок українського Майдану.

"При всій повазідо заслуг українського народу і тієї його частини, яка проявила мужність, сміливість, рішучість, тут теж є різниця. Але головна різниця полягає в тому, що Путін - звісно, не Янукович", - сказав він.

Журналіст запевнив: "Путіна абсолютно не зупиняє кров, і його підлеглих не зупиняє кров". Таким чином, "питання в тому, через яку кількість крові відмовляться переступати бійці росгвардіі. Чи буде це той варіант, на зразок того, коли російських полковників і генералів не зупинили трупи в Новочеркаську в 1962 році, чи буде це ситуація, подібна до тієї, коли на площі Тяньаньмень китайських силовиків не зупинили гори трупів студентів - вони їх розчавили танками. Або ж це буде ситуація, подібна до тієї, коли в 1991 році російські військовослужбовці не захотіли придушити народний опір. На це питання я відповісти не можу", - сказав Яковенко.

"Думаю, на сьогоднішній момент вирощено покоління путінських макутів, які готові проливати кров", - додав він. Журналіст також звернув увагу на те, що, на відміну від Росії, в Україні існує "політичне поле". "На Майдан приходили реальні політики. Не вони були головною рушійною силою, але вони приходили і вони надавали цьому легітимність", - зауважив він.

Загрожує 20 років в'язниці: ФСБ затримала українця на кордоні з Грузією, - росЗМІ

субота, 20 квітень 2024, 16:52

У Північній Осетії затримали громадянина України за підозрою в передачі українським спецслужбам інформації про розташування російських військових. Про це повідомляє місцеве видання "15-регіон" з посиланням на пресслужбу прикордонного управління ФСБ Рос...

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...