"Путина никто не боится: НАТОвцы прихлопнут зеленых человечков, как мух", - Талк

"Вы знаете, что будет в следующий четверг? В следующий четверг в Норвегии начинаются супер-маневры НАТО с участием танковых бригад Бундесвера", - пише у своєму блозі Сергій Талк, повідомляють Патріоти України, і продовжує:

"Цели никто не скрывает - отработка боевого взаимодействия при нападении России на прибалтийском направлении. Важно понимать: Путина НИКТО не боится, натовские силы в сумме превышают российские в 20 раз!

Натовцы просто прихлопнут всех этих зелёных человечков как насекомых - американцы показали в Сирии, как технологично они это умеют делать. Ну а отменённый договор РСМД позволит поставить частокол ракет прямо вдоль российской границы и оттуда сказать "ку-ку!".

Ну а что же Россия? Союзмультфильм получит госзаказ на новую серию занимательных мультфильмов. Ни ресурсов, ни союзников у России нет".

Прямо у їхній "хатинці": Сирський показав, як ЗСУ знищили окупантів (відео)

четвер, 28 березень 2024, 13:41

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський показав нові моменти бойової роботи української армії: у центрі уваги епізод, як наші бійці епічно знищили росіян "у хатинці". Відповідний ролик генерал опублікував у своїх соціальних мережах, передають Патріоти...

"Нам поскаржилися на катування та жорстоке поводження": ООН перейнялася ставленням до полонених окупантів в Україні

четвер, 28 березень 2024, 12:27

Моніторингова місія ООН з прав людини активно перейнялася долею російських військових, які прийшли на чужу землю вбивати українців, та заявила: росіян нібито катують у транзитних місцях після їх евакуації з поля бою. Про це йдеться у звіті Управління в...