"Пиломатеріалів на них не напасешся, всі ліси на труни знищать, супостати", - соцмережі про найманців РФ на Донбасі

Бойовики продовжують зазнавати втрат - все більше трун їдуть в РФ.

Ілюстрація: kgtv.com.ua

У мережі опублікували знімок росіянина на Донбасі, який із рушницею лежить у схожому на труну виробі, повідомляють Патріоти України.

Фотографія з'явилася в Twitter "Х**вый Донецк". "Іван готується до дембеля з Донецька до рідного Ростова", - йдеться у підписі.

"Пиломатеріалів на них не напасешся, всі ліси на труни знищать, супостати", - написав Alex boy.

"Івану в Донецьку добре. У нього в селі горілка коштує 200 рублів, а в Донецьку, горілка, яку можна пити, - 70. Іван поїде тільки мертвим", - прокоментував E-3 AWACS (Sentry).

"Спецодяг перевіряє - переживає, чи добрий вигляд має", - зазначив користувач Дон Карлеоне. "Звикає, обживається..." - зазначила Ann Winter.

Окупанти просунулися по декількох напрямках на Донеччині. Зведення Генштабу Мапа бойових дій

четвер, 9 травень 2024, 8:39

Російські військові продовжили атакувати українських бійців по всій лінії фронту. Так у районі Старомайорського відбулося 19 атак, 45 на Авдіївському напрямку та 11 на Новопавлівському, розповіли в Генштабі ЗСУ. . Збройні сили Російської Федерації про...

Росія може спробувати "відтягнути" сили ЗСУ: Генерал оцінив загрозу для прикордоння України

четвер, 9 травень 2024, 8:22

Генерал-майор запасу ЗСУ Сергій Кривонос заявив, що росіянам не вистачає сил, щоб забезпечити повноцінний наступ на Суми та Харків. Про це пише "Еспресо". "Окремо, що стосується Сум та Харкова, то росіяни мають певну кількість сил та засобів на рівні 5...