Рахунок йде на десятки: Стало відомо, скільки бойовиків "ЛДНР" ліквідували у вересні на Донбасі

Протягом вересня на Донбасі у бандформуваннях "ЛДНР" ліквідовано 62 бойовиків. Ще близько 126 отримали поранення різних ступенів важкості. Небойові втрати - 9 проросійських терористів (суїцид, порушення заходів безпеки, смерть в результаті хвороби). Про це розповів український офіцер Георгій Штефан "Штірліц" у Facebook, повідомляють Патріоти України.

"Ігноруючі Мінські домовленості, у вересні російсько-окупаційні війська кожного дня провокували підрозділи ОС вогнем з різних видів зброї та калібрів, диверсійними групами та вогнем снайперів", - написав військовий. Він також зазначив, що цифра втрат бойовиків може відрізнятися в більшу сторону, у зв'язку з постійним приховуванням лідерами бойовиків та російськими військовими втрат.

"Куратори з РФ наказують систематично занижувати офіційну кількість загиблих та поранених, в зв'язку з низьким так званим призовом на "військову службу за контрактом" та не бажанням в останній час захищати так звані границі республіки. Більшість бойовиків які брали участь у бойових діях на протязі перших років війни, вже розчаровані ідеями "русского мира" та т.з. Новоросії і звільняються з підрозділів російсько-окупаційних військ", - додав український офіцер.

Удар по шкільному стадіону в Харкові: Постраждали сім людей, в тому числі діти

середа, 8 травень 2024, 20:00

Унаслідок російського удару по спортмайданчику в Харкові вдень у середу, 8 травня, постраждали семеро людей, зокрема діти. Про це повідомляє Харківська обласна прокуратура в Telegram, передають Патріоти України. За інформацією слідства, вдень 8 травня ...

Під час боїв за Київ зливала ворогу геолокації ЗСУ: СБУ затримала місцеву жительку

середа, 8 травень 2024, 17:47

Служба безпеки України затримала місцеву жительку Київщини, яка під час боїв за столицю передавала ворогу геолокації оборонних пунктів українських Збройних сил Про це повідомляє СБУ. Відповідно до інформації слідства, жінка була в складі агентурного ап...