​"Расстрелять в упор Москву. Подлетное время 5 минут": Улюбленому політологу Путіна вже вбачаються сотні ракет у Чернігові, Сумах, Харкові, націлених на провідні центри РФ

США готує по РФ "нищівний удар", бояться в оточенні керманича Росії. «Бандерівська Україна», звісно, рада прислужитись у цій справі.

Односторонній вихід США з Договору про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності (ДРСМД), схоже заскочив оточення Путіна зненацька, зазначають Патріоти України.

"Меня удивляет слишком успокоительное отношение большинства экспертов в возможному выходу США из РСМД. И дескать не выйдут они. И нам дескать все равно, так как Россия ядерный гигант. Но США планируют очень опасные действия для России. Поставить рядом с границами России, в Харькове, Чернигове, Сумах сотни ракет", - заявив у своєму Facebook Сергій Марков - екс-депутат Держдуми РФ, якого традиційно називають людиною президента Росії Володимира Путіна.

Імперський політолог запевняє, що така розстановка ракет "даст возможность буквально расстрелять в упор Москву и ключевые экономические и населенные регионы России".

"Подлетное время 5 минут. Не уверен, что можно при таких условиях перехватить все ракеты. Именно установление полного политического контроля США над руководством Украины дает такие военные возможности США. И это меняет стратегическую ситуацию. Для этого и отменяется РСМД", - упевнений Марков .

19 жовтня, виступаючи на зустрічі з прихильниками в штаті Невада глава Білого дому заявив, що має намір вивести США з договору про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності, який в 1987 році підписали Горбачов і Рейган, у відповідь на систематичні порушення Москвою цієї угоди.

Пізніше Трамп оголосив про намір нарощувати ядерний арсенал США до тих пір, "поки інші не прийдуть до тями". При цьому глава Білого дому підкреслив, що його коментар адресований Росії і Китаю.

"Асоціації пацієнтів із психічними розладами вас не вистачає": Безугла показала свою повістку

четвер, 18 квітень 2024, 23:14

Одіозна нардепка Мар'яна Безугла продовжує виводити користувачів на емоції. Так, вона показала свою повістку. Про це народна депутатка Мар'яна Безугла написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. "Знайшла свою повістку", – написал...

"Відкрию невеличку таємницю": Кулеба заявив, що Нідерланди не єдині, хто зараз готовий купити Patriot для України

четвер, 18 квітень 2024, 22:44

Нідерланди не єдині, хто готовий просто зараз викупити батарею ППО Patriot для подальшої передачі Україні. Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба в ефірі національного телемарафону, передають Патріоти України. . «Відкрию невеличк...