"Разобью лицо и буду бить, как собаку": Ігор Коломойський пригрозив Саакашвілі

Скандальний екс-голова Дніпропетровщини запевняє, що давав гроші Саакашвілі на виборчу кампанію.

Коломойський і Саакашвілі. Фото:www.056.ua

Український олігарх і колишній голова Дніпропетровщини Ігор Коломойський розповів, як давав гроші колишньому президенту Грузії Міхеїлу Саакашвілі на виборчу кампанію і пригрозив "побити" главу Одеської ОДА після його звільнення. Про це бізнесмен розповів в інтерв'ю виданню Politico, передають Патріоти України з посиланням на ЕспресоTV.

За словами Коломойського, Саакашвілі перед своїм призначення на губернаторське крісло приїжджав до Дніпропетровська, щоб відвідати його.

"Він обсипав нас похвалами і його грузинськими тостами, розповідав нам, якими прекрасними ми були, як я став замість нього ворогом номер один у Путіна", - згадує Коломойський.

Як запевняє олігарх, тоді Саакашвілі пішов прямо до Президента Петра Порошенка, щоб запитати про роботу колишнього глави Одеської області Ігоря Палиці.

"Якщо я коли-небудь зловлю його, я вам кажу, я розіб'ю його обличчя. Як тільки він піде зі своєї посади, я буду бити його, як собаку", - додав Коломойський.

“Буде масований удар”: Жданов попередив про ракетну атаку ворога по Україні

субота, 4 травень 2024, 10:56

Російська армія може завдати масованого ракетного або комбінованого удару по Україні з початком її наступальних дій на сході та північному-сході. Про це в коментарі сайту ТСН.ua розповів військовий експерт Олег Жданов, передають Патріоти України. “Я н...

Таких є 5: Військовий експерт назвав головні проблеми, з якими зіткнулась українська армія на сході

субота, 4 травень 2024, 10:50

Російський прорив під Очеретиним має потенціал "перерости у великий прорив", вважає Маркус Рейснер, полковник австрійських збройних сил. У гіршому випадку Україні загрожує локальне обвалення фронту, пише n-tv, передають Патріоти України. «Ситуація на ...