Регулярно оглядає лікар: Адвокат розповів, на скільки схудла Савченко (фото)

Адвокат зазначив, що 10 квітня відвідав Савченко в СІЗО і привітав її з Великоднем.

Фото: ЗМІ

Позафракційний нардеп Надія Савченко, яку звинувачують в підготовці державного перевороту в Україні, з початку свого голодування вже втратила 11 кг. Як заявив її адвокат Олег Соловей, нардеп зараз важить 70 кг, повідомляють Патріоти України.

"Надія схудла. Втратила 11 кг і зараз важить 70 кг. Але досить бадьоро все одно тримається. Вона регулярно проходить огляди у лікаря в СІЗО", - зазначив Соловей.

Він також зазначив, що нардеп готова до кінця тижня пройти допит на поліграфі. "Відмови не було. Була тільки перерва. Ми клопотали про надання нам матеріалів для ознайомлення, щоб ми могли скласти свої питання на поліграф. Поки слідчий наше клопотання не задовольнив. Але ми все ж чекаємо матеріали і сподіваємося, що нам їх нададуть. Як тільки нам їх нададуть, відразу після цього буде поставлено питання про експертизу на поліграфі", - пояснив Соловей.

Він зазначив, що допит на поліграфі пройде в Київському науково-дослідному інституті судових експертиз, буде закритим (за участю тільки Савченко та експерта) і триватиме не більше 3-4 годин. "Надія, як вона заявляла раніше, і зараз вона підтвердила, впевнена, що поліграф пройде позитивно для нас. І попередньо ми вже обговорювали моменти, ми будемо робити далі", - сказав захисник.

Буде тиснути: ЗМІ розповіли, чого очікувати, від переговорів Макрона та СІ Цзіньпіна

понеділок, 6 травень 2024, 12:30

Президент Франції Еммануель Макрон, під час візиту до Парижу китайського лідера Сі Цзіньпіна, тиснутиме на колегу, аби той змусив Російську Федерацію припинити війну проти України, передають Патріоти України з посиланням на Associated Press. Серед пи...

"Можна констатувати": У ЗСУ пояснили, чому війська РФ замінили "Онікси" на "Іскандери" для обстрілів Одещини

понеділок, 6 травень 2024, 12:22

Для обстрілів Одеси й Одеської області росіяни останнім часом застосовують не "Онікси", а "Іскандери". Однією з причин переходу на ці ракети може бути вища ефективність "Іскандерів". Окрім того, ворог орієнтується на запаси свого озброєння. Таку думку ...