Рейган-2, а може, навіть "крутіше": Трамп заявив, що є найжорсткішим лідером США у ставленні до Москви

На фоні чергової хвилі підозр у підкупу Росією, 45-й президент США показною кремлефобією намагається відкинути звинувачення. Можна чекати "показової порки" російських "друзів".

Дональд ТрампПрезидент США Дональд Трамп поставив собі в заслугу дуже жорстку позицію по відношенню до Російської Федерації. Про це він повідомив в Twitter, зазначивши при цьому, що розраховує на нормалізацію відносин між Вашингтоном і Москвою, зазначають Патріоти України.

"Я набагато жорсткіше по відношенню до Росії, ніж (попередні президенти. - Ред.) Обама, Буш або Клінтон. Можливо, більш жорстку, ніж будь-який інший президент", - написав він.

"У той же самий час, як я часто говорив, порозумітися з Росією - це добре. Я цілком сподіваюся на те, що одного разу у нас знову будуть хороші відносини з Росією", - додав Трамп.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...