Рейган-2, а може, навіть "крутіше": Трамп заявив, що є найжорсткішим лідером США у ставленні до Москви

На фоні чергової хвилі підозр у підкупу Росією, 45-й президент США показною кремлефобією намагається відкинути звинувачення. Можна чекати "показової порки" російських "друзів".

Дональд ТрампПрезидент США Дональд Трамп поставив собі в заслугу дуже жорстку позицію по відношенню до Російської Федерації. Про це він повідомив в Twitter, зазначивши при цьому, що розраховує на нормалізацію відносин між Вашингтоном і Москвою, зазначають Патріоти України.

"Я набагато жорсткіше по відношенню до Росії, ніж (попередні президенти. - Ред.) Обама, Буш або Клінтон. Можливо, більш жорстку, ніж будь-який інший президент", - написав він.

"У той же самий час, як я часто говорив, порозумітися з Росією - це добре. Я цілком сподіваюся на те, що одного разу у нас знову будуть хороші відносини з Росією", - додав Трамп.

Якщо не буде політичної заборони: Експерт розвповів, які цілі в Росії можна знищити ракетами ATACMS

четвер, 25 квітень 2024, 6:50

Військовий експерт Defense Express Іван Киричевський прокоментував ухвалення Сенатом США законопроєкту про допомогу Україні. За його словами, якщо пакет допомоги передбачатиме поставки Україні ракет ATACMS - їх можна буде використати для знищення пуско...

Заява спікера парламенту Вірменії щодо України викликала істерику в Москві

четвер, 25 квітень 2024, 5:58

Спікер парламенту Вірменії Ален Симонян заявив про "рішучу підтримку Єреваном територіальної цілісності України, Молдови, Грузії, Кіпру та всіх країн". У Росії стверджують, що він "перейшов усі червоні лінії", повідомляють Verelq та APA. . Виступаючи ...