Реванш Януковича і Ко: Нардеп пояснив, чому у ВР провалили голосування за закон про люстрацію

Ті особи, які не голосували за те, щоб люструвати Януковича і його команду, виступають за те, щоб дати їм можливість повернутися до управління Україною, вважає Леонід Ємець.

Леонід Ємець. Фото:www.promova.infoПровальне голосування про включення до порядку денного Верховної Ради доопрацьованого разом з експертами Венеціанської комісії закону про люстрацію "виявило основи потужного мафіозного руху, який хоче здійснити реванш Януковича і його команди". Про це заявив народний депутат фракції "Народний фронт" Леонід Ємець, виступаючи в сесійній залі,передають Патріоти України з посиланням на прес-службу НФ.

"А тепер давайте згадаємо, де зараз перебуває колишній президент Янукович - в Ростові, в Російській Федерації. Де знаходяться представники його команди? Там же, в Російській Федерації. Пан Портнов взагалі працює в "Газпромі". Давайте подумаємо, на кого сьогодні працюють ці особи і на кого вони працювали, коли мали можливість управляти українською державою?" - підкреслив Леонід Ємець.

"Ті особи, які вчора не голосували за те, щоб люструвати Януковича і його команду, виступають за те, щоб дати їм можливість повернутися до управління Україною - це злочинці, сепаратисти, це особи, які працюють на Путіна і Росію, які хочуть знищити Українську державу", - підкреслив представник "Народного фронту".

Він також додав, що вчорашня заява колишніх "регіоналів" з Опозиційного блоку про те, що міністр юстиції Павло Петренко повинен піти у відставку, "є ознакою того, що ми йдемо правильним шляхом, що ми не просто боремося з реваншем Януковича і його команди, ми захищаємо український народ, захищаємо українську незалежність від російського агресора, на якого працюють ці реваншисти".

Як відомо, за те, щоб включити до порядку денного проект змін до деяких законодавчих актів з питань люстрації, вчора проголосували лише 206 депутатів.

У ворога проблеми з авіатерором українських територій з Криму: Через масований ракетний удар вибухнув головний артилерійський склад аеродрому "Бельбек", - "Атеш"

четвер, 16 травень 2024, 2:35

За найбільш сміливими заявами експертів провідний аеродром російський військової авіації в Криму був практично знищений. У тимчасово окупованому Криму пошкоджено головний артилерійський склад військового аеродрому "Бельбек". Про це ввечері 15 травня п...

Оборона Вовчанська: Прикордонники показали, як знищили два російських танки, котрими загарбники атакували найближче до держкордону місто Харківщини (відео)

четвер, 16 травень 2024, 1:45

Прикордонники-аеророзвідники знищили два російських танки, з яких окупанти обстрілювали околиці міста Вовчанськ на Харківщині. . Пілоти розвідувальних БпЛА переслідували ворожу техніку до місця стоянки і за першої ж нагоди нанесли вогневе ураження.