Результат був очікуваний: Мирослава Гонгадзе пояснила, що забезпечує перемогу Трампа

За її словами, половина населення США справді підтримує Дональда Трампа.

Дональд Трамп. Фото: ЖЖДональд Трамп зміг активізувати біле неосвічене населення, що не вдавалося попереднім кандидатам від Республіканської партії Про це розповіла журналіст Мирослава Гонгадзе в ефірі "112 Україна", повідомляють Патріоти України.

"Результат був очікуваний, але не до кінця прогнозований", - вважає Гонгадзе. За її словами, половина населення США справді підтримує Дональда Трампа.

"Особливо це стосується штатів з неміським населенням. Трамп має дуже маленьку дистанцію до перемоги", - сказала Клінтон. За інформацією Гонгадзе, особливо активізувалося "біле населення без вищої освіти".

"Вони не активізовувались на такому рівні дуже багато років. Ніхто не міг їх активізувати. Ні Мітт Ромні, ні навіть Джордж Буш. Клінтон в свою чергу не змогла завоювати молоде покоління темношкірих і тих, хто підтримував Берні Сандерса", - сказала Гонгадзе.

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...

Марення тривають: Лукашенко заявив, що сусідні країни "озброєні до зубів" і пригрозив "ядеркою"

четвер, 25 квітень 2024, 16:53

Самопроголошений президент Білорусі Олександр Лукашенко заявив, що ризик військових інцидентів на білорусько-українському кордоні досить високий. Про це він висловився під час засідання Всебілоруських народних зборів 25 квітня, передають Патріоти Украї...