Рятується піаром? Сестра Савченко заявила, що у її авто знайшли закладку на вибухівку

Жінка розповіла про побачення із сестрою у відділі забезпечення досудового слідства СБУ.

Фото: ЗМІВіра Савченко розповіла про стан здоров’я її сестри Надії у СІЗО, і заявила, що у її авто знайшли закладку на вибухівку. Про це в ефірі телеканалу ZIK сказала сестра Надії Савченко Віра, повідомляють Патріоти України.

"Надія має досвід голодування у Росії і знає реакцію свого організму. Але їй не дозволили пити воду, вона вживає сиру, з-під крану. Це спровокувало спазми шлунку, кроваве блювання, а також підвищену температуру. Тому її шляхи дихання осушені. Я їй передала краплі і спілкувалася з штатним лікарем СІЗО. Він сказав, що давав пігулки. Втім, Надія не прийматиме їх систематично, бо у капсули можна насипати що завгодно", – розповіла сестра Віра Савченко.

Крім того, вона наголосила на тому, що за нею стежать. "Я віддала свій автомобіль на спеціальний технічний огляд. Фахівці знайшли у ній закладку на вибухівку. При відповідній швидкості спрацювало б. Не здивуюся, якщо зараз арештовуватимуть всіх, хто не погоджується з діючою владою", – говорить сестра Надії Савченко.

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...

Вибори недійсні. Х*ло - узурпатор: Європарламент не визнав легітимність Путіна

п’ятниця, 26 квітень 2024, 1:45

Країни-члени Євросоюзу та міжнародна спільнота не повинні визнавати результати "виборів" 15-17 березня у Росії, за результатами яких "переможцем" оголосили Володимира Путіна. Відповідну резолюцію прийняв Європарламент у четвер, 25 квітня. Документ підт...