Рішення оголосять зразу після зустрічі з заступником Трампа: Порошенко готує заяву у відповідь на указ Путіна про паспорти

Як відомо, напередодні Росія визнала дійсними "документи", які засвідчують особу , видані терористами Донбасу. Путін підписав відповідний указ.

Петро Порошенко. Фото:Обозреватель

Президент України Петро Порошенко готує заяву у відповідь на указ президента країни-агресора Володимира Путіна про визнання дійсними "документів", які видають в окупованих районах Донбасу. Про це пише LIGA.net, передають Патріоти України.

"Ми чули про це. Президент відреагує одразу після зустрічі з віце-президентом США Майком Пенсом", - сказали в оточенні президента.

Раніше повідомлялося, що президент України 17-18 лютого перебуває з робочим візитом у ФРН і бере участь в 53-й Мюнхенській конференції з питань безпеки. В рамках конференції Петро Порошенко проводить зустріч з Майком Пенсом.

Напередодні Росія визнала дійсними "документи", які засвідчують особу і видані терористами Донбасу. Путін підписав відповідний указ.

На Бахмутський напрямок окупанти перекинули армійську авіацію, ЗСУ не вистачає ППО: У Нацгвардії розповіли про ситуацію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:30

На Бахмутському напрямку ЗСУ зараз дуже важко. Після Авдіївки, противник перекинув туди основні зусилля, зокрема бронетехніку, живу силу та армійську авіацію. Про це розповів Офіцер секції планування бригади "Рубіж", Майор НГУ Дмитро Кожубенко в етері ...

Відпрацювали точно: Нацгвардія знищила російську станцію РЕБ на Запорізькому напрямку

п’ятниця, 19 квітень 2024, 16:27

Бійці Національної гвардії знищили російську станцію радіоелектронної боротьби на Запорізькому напрямку, передають Патріоти України. "На Запорізькому напрямку в результаті вогневого ураження російські загарбники втратили чергову станцію радіоелектронн...