Рішення прийнято: Росія піде з Донбасу, - урядовець

На сьогоднішній день обговорюється "ціна питання".

Ілюстрація: ЖЖ

Рішення про виведення Росією військ із Донбасу прийнято. Наразі обговорюються умови, на яких це станеться, переконаний заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій України Юрій Гримчак, повідомляють Патріоти України.

"Я думаю, що рішення щодо Донбасу, по великому рахунку, вже прийнято – вони підуть звідти. Єдине, що сьогодні обговорюється, як вони підуть, на яких умовах і так далі", – сказав Юрій Гримчак.

За його словами, зрозуміти, що насправді відбувалося на зустрічі Суркова та Волкера, вдасться вже по приїзду Волкера до Києва.

Нагадаємо, росЗМІ заявили, що зустріч помічника президента РФ Владислава Суркова зі спецпредставником США щодо України Куртом Волкером у Мінську носила ознайомчий характер.

У дворі її власного будинку: Росіяни розстріляли пенсіонерку на окупованій Херсонщині

середа, 24 квітень 2024, 22:53

Російські окупанти в захоплених районах Херсонської області розстріляли 65-річну жінку. Про це повідомляє пресслужба Херсонської обласної прокуратури в Telegram, передають Патріоти України. За даними слідства, 24 квітня в одному з населених пунктів тим...

Через російські гроші: У Молдові судитимуть главу Гагаузії

середа, 24 квітень 2024, 22:43

У Молдові до суду передали справу проти башкана Гагаузії Євгенії Гуцул та керівниці головного офісу неконституційної партії Шор в Кишиневі. Про це повідомляє NewsMaker у середу, 24 квітня, передають Патріоти України. За даними Антикорупційної прокурату...