Росія, дивись на своє завтра! "Навіть якщо доведеться віддати свої життя, ми повинні бути вірними нашому лідеру", - в КНДР готуються до тривалого голоду

У КНДР після нових санкцій, введених країнами Заходу у відповідь на ядерні загрози Північної Кореї, наказали готуватися до нового "важкого походу", тобто до голоду.

У Північній Кореї наказали життя віддати, але залишитися вірним своєму керівництву. Фото: youtube.com.

Жителям Північної Кореї сказали готуватися до нового "важкого походу" – так у 90-х роках називали голод в КНДР, йдеться в статті газети Трудової партії Кореї Нодон сінмун. Про це повідомляють Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Цей термін був вперше запропонований керівництвом Північної Кореї у 1993 році в якості метафори для чотирирічного голоду, який спустошив країну. Жертвами голоду стали до 3,5 млн осіб.

"Дорога до революції буде довгою і важкою. Нам, можливо, доведеться піти у важкий похід, в ході якого ми знову повинні будемо жувати коріння рослин", - йдеться в статті.

Газета північнокорейської партії також попередила жителів країни, що не дивлячись на труднощі, вони повинні без вагань залишатися відданими лідерові КНДР.

"Навіть якщо нам доведеться віддати свої життя, ми повинні продовжувати бути вірними нашому лідеру Кім Чен Ину до кінця нашого життя", - пише газета.

Про голод в КНДР заговорили після нових санкцій, введених країнами Заходу проти КНДР у відповідь на її ядерні погрози.

Так, 17 березня президент США Барак Обама підписав указ про введення нових санкцій проти Північної Кореї. Згідно з цими санкціями, американським компаніям заборонено проводити будь-яку торгівлю з північнокорейськими організаціями, зайнятими в області фінансів, транспорту, гірничодобувної промисловості і енергетики.

Посилений пакет санкцій 2 березня також прийняв Радбез ООН. Вони включають в себе обов'язковий огляд вантажів, що прямують в Північну Корею або з неї, заборона на продаж і постачання стрілецької зброї і легких озброєнь.

За словами Барака Обами, нові санкції не позначаться на простих жителях Північної Кореї, проте керівництву країни, як висловився американський президент, залишається звинувачувати лише самих себе.

Раніше повідомлялося, що в ніч на 6 січня Північна Корея заявила про успішне проведення випробування водневої бомби, ознаки чого підтвердили в США. Північна Корея оголосила про плани продовжити розвиток ядерного потенціалу.

У ніч на неділю, 7 лютого, Північна Корея провела випробування балістичної ракети. У Пхеньяні повідомили про запуск супутника, проте США і Японія кажуть, що насправді йшлося про випробування балістичної ракети.

На початку березня КНДР провела пуски двох балістичних ракет в напрямку моря, погрожуючи завдати превентивного удару по Південній Кореї.

Нагадаємо, 15 березня лідер КНДР Кім Чен Ин заявив, що Північна Корея найближчим часом планує провести нове ядерне випробування і здійснити пуски балістичних ракет.

Також, окрім цього, Верховный суд КНДР засудив американського студента до 15 років позбавлення волі з каторжними роботами за злочин проти держави.

F-16 можуть з'явитись в українському небі вже наступного тижня: У Повітряних Силах ЗСУ зробили інтригуючу заяву

четвер, 2 травень 2024, 1:45

Наразі закінчуються останні приготування інфраструктури та заходів захисту дислокацій дорогоцінних для України літаків від повітряних ударів ворога. У Повітряних силах ЗСУ озвучили орієнтир, коли в Україні почнуть "працювати" західні винищувачі F-16 - ...

"Вони просто черв'яки на нашому тілі": Депутат "Єдиної Росії" обізвала безробітних росіян

середа, 1 травень 2024, 23:43

Депутат від партії "Единая Россия" Катерина Собканюк заявила, що безробітні росіяни є "черв'яками". Також вона запропонувала створити в Росії "трудові табори", передають Патріоти України. "Сьогодні в будівельній галузі близько 30% незаповнених місць, в...