"Росія їм допоможе": Депутат Держдуми "злив" план Путіна в Україні

У Москві вже не приховують агресивних намірів.

Фото: rline.tv

Депутат нелегітимної Державної Думи Росії від КПРФ Леонід Калашников виступив із загрозливою заявою про високу ймовірність перевороту в Україні, який організують прокремлівські сили перед виборами, повідомляють Патріоти України.

Не приховуючи своїх імперських поглядів, він висловив надію на те, що для здійснення цього злочину і посягання на цілісність України буде досить людських ресурсів. Свою божевільну ідею представник окупантів висловив в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1".

План країни-агресора Калашников спробував "виправдати" фейком про те, що через гоніння з України в Російську Федерацію втекло 2 млн людей, а решті громадян, які мають проросійську позицію, загрожує фізична ліквідація на стадіонах.

"Але мені здається, там є й інші люди, які можуть інші перевороти здійснювати. Я тут говорив кілька разів, мені дорікали: "До чого ти закликаєш?" Мені здається, ось за ці п'ять років, що відбуваються в Україні, визрівають й інші сили, які думають, можливо, що зараз виборами в Україні вже нічого не зробиш. Мабуть, доведеться до якихось інших заходів вдаватися. Сподіваюся, що цих людей зараз в Україні чимало і вони знайдуть якийсь вихід з положення. у тому числі Росія їм допоможе", - загрозливо підсумував російський комуніст.

"Намагаються підготувати плацдарм": Експерт з військової контррозвідки пояснив, для чого РФ знищує Одесу

четвер, 2 травень 2024, 17:50

Військовий експерт, полковник запасу СБУ, експерт з військової контррозвідки Михайло Притула зазначив, що росіяни б'ють по Одесі ракетами для того, щоб одесити залишили місто. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. ...

Ворог посилює натиск: На кордоні Часового Яру йдуть бойові дії

четвер, 2 травень 2024, 16:23

Бойові дії дійшли до межі міста Часів Яр Донецької області. У місті залишається майже 700 осіб. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на начальника Часовоярської міської військової адміністрації Сергія Чауса в ефірі телемарафону, передають Патріот...