"Росія з наддержави стає державою-ізгоєм, яка вже не може відкрито на весь світ хизуватися своїми злочинами", - блогер

Кремль змушений ховатися, перекладати відповідальність за свої злочини на інших

Ілюстрація: dialog.uaБоєць Української добровольчої армії, в минулому відома журналістка та блогерка Олена Білозерська, що називається з бойового окопу пише про те, що, зважаючи на останні події, які відбулися в Києві стає зрозумілим, що раніше Кремль залишав на місці убивства свою «візитну картку» – то стріляючий шприц з отрутою, то полоній, а зараз вони не паляться, передають Патріоти України.

Нічого не роблять своїми власними руками, за які їх можна ухопити на гарячому, а наймають місцевих покидьків – що для спецоперацій, що для війни. Щоб в цьому впевнитися варто порівняти вбивство Бандери чи Литвиненка з убивством Вороненкова.

«Це не тільки вбивств і викрадень стосується. Перед першим Майданом Путін особисто приїздив в Україну і агітував за Януковича, будучи щиро впевненим, що це допоможе тому виграти вибори. А зараз «за Путіна» агітують в Україні все більше приховано, проштовхуючи кремлівську вигоду з нібито проукраїнських і антипутінських позицій», – написала журналістка.

За її словами, це свідчить про те, що Росія з наддержави стає державою-ізгоєм, яка вже не може відкрито, на весь світ, нікого не боячись, хизуватися своїми злочинами. Кремль змушений ховатися, перекладати відповідальність за свої злочини на інших, як роблять абсолютно всі пересічні злочинці, яких рано чи пізно ловлять і вони отримують те, що заслужили.

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...

Після довгої паузи Росія вивела ракетоносії в Чорне море

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:29

Російські війська вивели на бойове чергування у Чорне море два підводні ракетоносії із вісьмома ракетами Калібр. Про це повідомила пресслужба Сил оборони півдня в п'ятницю, 26 квітня. "Після доволі довгої паузи ворог вивів на бойове чергування в Чорне ...